Tannpleie med kjærlighet og omsorg

Ansatte

tannami_geir_olsenGeir Olsen
Tannlege / Klinikkeier

geir@tannami.no
Tlf: 66 98 38 80

Geir har arbeidet som tannlege siden 1984. Han og teamet følger entusiastisk med på det som skjer av nyvinninger som kan være til hjelp for pasientene sine. Flere ganger i året reiser de på kurs i inn- og utland for å kunne være oppdatert. De siste 20 årene har Geir brukt NLP i behandling av pasienter med tannlegeskrekk med svært gode resultater. For tiden er det behandling av kjeveleddsproblemer og forebygging av dette som er hans og hele klinikkens lidenskap.


Caroline Løvestad Næsstannami_caroline_lvestad_nss
Tannlege

caroline@tannami.no
Tlf.: 66 98 38 80

Caroline er for tiden ute i svangerskapspermisjon. Hun er tilbake i 2019.

Caroline begynte å jobbe som tannlege på Tannami i august 2013. Hun og Geir samarbeider tett for at du som pasient skal være trygg på at du får den beste behandlingen. Videre har hun blitt smittet av Geir sin lidenskap for pasienter med kjeveleddsproblemer og implantatbehandlinger. Dette er noe hun ønsker å fortsette med videre fremover. Caroline stiller gjerne til disposisjon utenom arbeidstid om noen skulle ha et akutt tilfelle.

 


Dr. med. Dent. Björn Ulrich Winter
Spesialist i kjeveortopedi

avtale@tannami.no
Tlf: 66 98 38 80

Björn er spesialisert i tidlig og skånsom kjeveortopedi. Etter studiet i odontologi, tok han sin spesialistutdanning både i Tyskland og Norge – og holder i tillegg en doktorgrad fra Universitetet i Bochum. Senere forsket han på bivirkninger av fast regulering ved Universitetet i Oslo og knyttet seg til Tannami i 2012. Han er lidenskapelig opptatt av å jobbe med årsaken til at barn får underutviklede kjever og dermed får trangstilling. Han har selv funnet opp en apparatur, “Winterwire”,  som er skånsom for barnet og stimulerer både tungefunksjon og utvikling av kjeven slik at resultatet blir langvarig og holdbart.

 

 


Silje Haukås-Eidetannami_silje-234x300 (2)
Klinikk-ansvarlig/ Tannlegeassistent

silje@tannami.no
Tlf.: 66 98 38 80

Silje begynte på Tannami høsten 2013 og det er hennes sprudlende vesen du hovedsakelig møter i resepsjonen og på telefonen. Hun har lang erfaring fra hotell- og restaurantbransjen og vi drar stor nytte av hennes kunnskap innen service og ledelse. Det er Silje som har ansvaret for den daglige driften av Tannami.

 


tannami_kryztina

Krystyna Jankowska
Tannlegeassistent

krystyna@tannami.no
Tlf.: 66 98 38 80

Krystyna begynte på Tannami desember 2013. Det er Krystyna du som oftest møter som assistent ved tannlegestolen og det er gjerne hun som kommer og tar bilder/røntgen av deg. Hun er hovedansvarlig for at alt utstyr og materialer er på plass og i korrekt tilstand. Det er vanskelig å finne en mer arbeidsom og samvittighetsfull medarbeider, og med det gode humøret er det en fryd å ha henne med i teamet.

 


Freidun Karami
Tannlegeassistent

avtale@tannami.no
Tlf. 66 98 38 80

Freidun begynte hos Tannami oktober 2016. Han jobber  som tannlegeassistent, men siden han er utdannet som tannlege i hjemlandet sitt – har han mye kunnskap å spre på klinikken.

 

 


 

Frøydis Jakobsentannami_frydis
Assistent/omsorgsansvarlig

Frøydis er på Tannami to dager i uken som en del av tiltaket VTA (Varig Tilrettelagt Arbeid) for psykisk utviklingshemmede. Frøydis er en glad og sprudlende jente som alltid er her for å passe på pasientene. Hun viser enormt med omsorg og er der for alle som trenger en hånd og holde i. Mange av våre pasienter ønsker kun å komme de dagene Frøydis er tilstede. Utover å passe ekstra godt på pasienter med tannlegeskrekk er hun også å finne ved siden av tannlegene til en hver tid. Hun er veldig glad i å være med å assistere og er gjerne igjen litt ekstra bare for å hjelpe til.

 

 


Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre