Tannpleie med kjærlighet og omsorg

Ansatte

tannami_geir_olsenGeir Olsen
Tannlege 

geir@tannami.no
Tlf: 66 98 38 80

Geir har arbeidet som tannlege siden 1984. Han og teamet følger entusiastisk med på det som skjer av nyvinninger som kan være til hjelp for pasientene sine. Flere ganger i året reiser de på kurs i inn- og utland for å kunne være oppdatert. De siste 20 årene har Geir brukt NLP i behandling av pasienter med tannlegeskrekk med svært gode resultater. For tiden er det behandling av kjeveleddsproblemer og forebygging av dette som er hans og hele klinikkens lidenskap.


Dr. med. Dent. Björn Ulrich Winter
Spesialist i kjeveortopedi

avtale@tannami.no
Tlf: 66 98 38 80

Björn er spesialisert i tidlig og skånsom kjeveortopedi. Etter studiet i odontologi, tok han sin spesialistutdanning både i Tyskland og Norge – og holder i tillegg en doktorgrad fra Universitetet i Bochum. Senere forsket han på bivirkninger av fast regulering ved Universitetet i Oslo og knyttet seg til Tannami i 2012. Han er lidenskapelig opptatt av å jobbe med årsaken til at barn får underutviklede kjever og dermed får trangstilling. Han har selv funnet opp en apparatur, “Winterwire”,  som er skånsom for barnet og stimulerer både tungefunksjon og utvikling av kjeven slik at resultatet blir langvarig og holdbart.


Tone Fredriksen
Tannpleier

avtale@tannami.no
Tlf: 66 98 38 80

Tone begynte på Tannami januar 2018. Hun har jobbet som tannpleier siden 1993 og har tilleggsutdanning innen veiledning, kommunikasjon og pasienter med tannlegeangst. Tone har hjulpet mange over angsten og fått masse god tilbakemelding på dette. Hun har fått pasienter til å gjenoppta tannbehandling etter mange års utsettelse grunnet odontofobi (tannlegeangst).

Hun har også fått gode resultater innen periodontitt. Hun motiverer våre pasienter og instruerer de til å bli opptatt av god hygiene for å få tannkjøttsykdommen under kontroll.

Tone har stor evne til å se helheten av menneske, fokusere på å være medmenneske og lytte til pasientens riktig behandlingsbehov.


Silje Haukås-Eidetannami_silje-234x300 (2)
Tannlegeassistent

silje@tannami.no
Tlf.: 66 98 38 80

Silje begynte på Tannami høsten 2013 og det er hennes sprudlende vesen du hovedsakelig møter i resepsjonen og på telefonen. Hun har lang erfaring fra hotell- og restaurantbransjen og vi drar stor nytte av hennes kunnskap innen service og ledelse. På tiden er Silje i fødselspermisjon.


Krystyna Jankowska  
Tannlegeassistent

krystyna@tannami.no
Tlf.: 66 98 38 80

Krystyna begynte på Tannami desember 2013. Det er Krystyna du som oftest møter som assistent ved tannlegestolen og det er gjerne hun som kommer og tar bilder/røntgen av deg. Hun er hovedansvarlig for at alt utstyr og materialer er på plass og i korrekt tilstand. Det er vanskelig å finne en mer arbeidsom og samvittighetsfull medarbeider, og med det gode humøret er det en fryd å ha henne med i teamet.


Freidun Karami                 

Daglig leder

freidun@tannami.no

Tlf. 66 98 38 80

Mobil: + 47 40050172

Freidun begynte hos Tannami oktober 2016. Han jobber  som dagligleder, men siden han er utdannet som tannlege i hjemlandet sitt og har 18 års erfaring – har han mye kunnskap å spre på klinikken.

 


Frøydis Jakobsentannami_frydis
Assistent/omsorgsansvarlig

Frøydis er på Tannami to dager i uken som en del av tiltaket VTA (Varig Tilrettelagt Arbeid) for psykisk utviklingshemmede. Frøydis er en glad og sprudlende jente som alltid er her for å passe på pasientene. Hun viser enormt med omsorg og er der for alle som trenger en hånd og holde i. Mange av våre pasienter ønsker kun å komme de dagene Frøydis er tilstede. Utover å passe ekstra godt på pasienter med tannlegeskrekk er hun også å finne ved siden av tannlegene til en hver tid. Hun er veldig glad i å være med å assistere og er gjerne igjen litt ekstra bare for å hjelpe til.


Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre