Våre behandlinger

Behandlinger hos Tannami starter med en undersøkelse der man vil foreta en grundig kontroll av tenner og tannkjøtt, både klinisk og med røntgenbilder. Tungen, munnhulens slimhinner, samt kjeveledd og tyggemuskler blir også undersøkt. Slik blir kartleggingen av dine behandlingsbehov gjort, og basert på dette kan man lage en behandlingsplan.

Vi har som mål at alle skal ha en god opplevelse når de er hos oss.

Undersøkelse og behandlinger hos Tannami klinikk

For å kunne gjøre en best mulig vurdering, så trenger vi informasjon om allmennhelsen din. Kroppens allmenntilstand henger sammen med tannhelsen, slik at kunnskap om din allmennhelse kan brukes til å forstå tannhelsen din bedre. Derfor er det også svært viktig at vi får kjennskap til eventuell bruk av medikamenter, så ta gjerne med en liste hvis du ikke husker alle medikamenter. All informasjon er taushetsbelagt.

Enkelte tilstander eller sykdommer kan utløse trygderefusjon. Vi vil vurdere tilstanden din opp mot regelverket. Dette både informerer vi om og tar oss av.

A dental professional in blue scrubs points at an X-ray on a monitor while speaking to a patient seated in a dental chair.

Våre tannleger og tannpleiere vil hjelpe deg med å forebygge tannsykdom, og gi deg råd om hvordan du best kan ta vare på tennene dine. Ut ifra dine personlige behov, så vil du bli instruert i riktig børsteteknikk, bruk av tanntråd, mellomromsbørster og fluor. Hvis du har tannstein eller misfarging på tennene, så renses dette også på slutten av undersøkelsen.

Velkommen til undersøkelse og behandlinger hos Tannami. Vi ser frem til å møte deg hos oss på Billingstad.

Bestill time

Du når oss på telefon alle hverdager fra kl. 08.00 -17.00
på tlf. 66 98 38 80.

Finn frem til oss

Tannami klinikken ligger på Billingstad. Du finner oss i etasje 1H (én etasje opp fra bakkenivå).

Åpne kart (Google)