Tannbroer

Manglende tenner kan være både estetisk skjemmende, og gi vanskeligheter med å tygge og snakke. En manglende tann vil også føre til at kjevebenet svinner, og at leppe og kinn synker inn. Et alternativ kan da være å sette inn en tannbro.

En bro er en porselensstruktur som innbefatter flere sammenhengende tenner. Tennene ved siden av slipes ned og brukes som forankringer. Før nedslipingen begynner, må det vurderes om nabotennene alene kan brukes.

En forutsetning for å kunne benytte broer er at pasienten har noen sterke tenner igjen i munnen. Dersom de har dårlige røtter eller det er dårlig feste til tannen, må flere tenner inkluderes.

A dental professional in blue scrubs points at an X-ray on a monitor while speaking to a patient seated in a dental chair.

Dette er viktig for oss

Vi i Tannami jobber alltid for å glede og hjelpe våre pasienter. Vi finner mye motivasjon og blir oppriktig glad hver gang du som pasient blir fornøyd med den tannbehandlingen du har fått. Hos oss vil man bli møtt med smil, åpenhet, forståelse og omsorg.

Ditt smil er viktig for oss!

Bestill time

Du når oss på telefon alle hverdager fra kl. 08.00 -17.00
på tlf. 66 98 38 80.

Finn frem til oss

Tannami klinikken ligger på Billingstad. Du finner oss i etasje 1H (én etasje opp fra bakkenivå).

Åpne kart (Google)