Søvn og pust

Mange mennesker lider under dårlig søvn på grunn av pustevansker. God søvn er en forutsetning for at kroppen skal kunne reparere seg selv, og for at barn skal vokse normalt. Det finnes mange grader av pustevansker; fra den letteste snorking til alvorlige tilfeller av apné, og de kan alle få alvorlige konsekvenser både for vår psykiske og fysiske helse. Eksempelvis hodepine, depresjon, ADHD, diabetes type 2, hjerte-kar sykdommer, autoimmune lidelser, stoffskiftesykdommer, alzheimer og overvekt.

Behandling

Vi tilbyr state of the art diagnostikk og behandling for å bedre søvn, pust og vekst hos pasientene våre, og er spesialisert i bruken av blant annet ALF apparatur og TRP apparatur. Vi mener at kunnskapsutveksling og god kommunikasjon på tvers av landegrenser og mellom ulike yrkesgrupper er av avgjørende betydning for å kunne gi pasientene en helhetlig behandling og dermed bedre helse. Vi tar aktivt del i dette samarbeidet via foredrag, opplæring og forskning. Kjeveortopedisk søvnmedisin er the missing link mellom kjeveortopedi og medisin.

Kilde: airway.no

Boka om tannlegeskrekk

I boka til tannlege Geir Olsen om tannlegeskrekk får du et innblikk i hans tanker og metoder. Samtidig som du også møter noen av hans pasienter og får høre hvordan de har opplevd og tolket møtet i stolen.

Klikk her for å laste ned hele boka som pdf.

A dental professional in blue scrubs points at an X-ray on a monitor while speaking to a patient seated in a dental chair.

Dette er viktig for oss

Vi i Tannami jobber alltid for å glede og hjelpe våre pasienter. Vi finner mye motivasjon og blir oppriktig glad hver gang du som pasient blir fornøyd med den tannbehandlingen du har fått. Hos oss vil man bli møtt med smil, åpenhet, forståelse og omsorg.

Ditt smil er viktig for oss!

Bestill time

Du når oss på telefon alle hverdager fra kl. 08.00 -17.00
på tlf. 66 98 38 80.

Finn frem til oss

Tannami klinikken ligger på Billingstad. Du finner oss i etasje 1H (én etasje opp fra bakkenivå).

Åpne kart (Google)