Personvernerklæring

Når du besøker vårt nettsted gir du ditt samtykke til at vi kan innhente informasjon om din brukeradferd på tannami.no. Hvis du ikke ønsker dette kan du ved hjelp av innstillinger i nettleseren på din datamaskin, nettbrett eller smarttelefon blokkere for dette. Du finner linker til informasjon om hvordan du gjør dette nederst på denne siden.

Hvilke opplysninger registreres

Informasjonskapslene registrerer opplysninger som IP-adresse, hvilke av våre nettsider du har besøkt og hvor lenge du har vært innom. Informasjonen gir oss ingen opplysninger om hvem du er, men viser hvilken enhet som er benyttet i forbindelse med ditt besøk. På denne måten kan vi blant annet se om du har besøkt oss tidligere fra samme datamaskin, nettbrett eller smarttelefon.

  • hvor mange som besøker vårt nettsted og hvilke nettsider de da er innom
  • hvor lenge et besøk varer
  • hvilke nettsteder kommer du fra i det du kommer inn til vårt nettsted
  • hvilken nettleser du benytter
  • hvilken type enhet du benytter
  • hvilke søkeord du bruker når du benytter søkefeltet på våre nettsider

Informasjonen som innhentes via informasjonskapslene til Google Analytics lagres på Googles servere i USA, og er underlagt Googles retningslinjer for personvern. Google Analytics anonymiserer IP-adressen din før lagring og bearbeiding av informasjon, og derfor kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere deg som person.

Hvorfor informasjonskapsler

Tannami registrerer og analyserer informasjon om din brukeradferd når du besøker vårt nettsted ved hjelp av informasjonskapsler (cookies).Artiklene du finner på siden her er ment å gi deg den informasjon du har krav på om vår bruk av informasjonskapsler, og i tillegg gir vi også generell informasjon om hvordan vi behandler disse opplysningene.

Innbygget innhold fra andre websider

Vi jobber kontinuerlig med å lage et brukervennlig nettsted. Det skal være enkelt å finne fram til riktig informasjon. Derfor ser vi på din brukeradferd når du besøker våre nettsider. Informasjonen vi samler inn analyseres ved hjelp av Google Analytics.Denne programvaren benytter informasjonskapsler som består av små tekstfiler. Disse sprer ikke skadelig programvare og gjør heller ingen skade på din datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Når du besøker vårt nettsted lagres slike informasjonskapsler på din enhet.

Kontaktskjema og e-postadresser

For å kunne svare ut henvendelser som kommer inn via kontaktskjemaene på våre nettsider må vi registrere opplysninger som navn og e-postadresser.Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter.

Håndtering av informasjonskapsler

På disse nettstedene finner du opplysninger om hvordan du går fram om du ønsker å blokkere for eller slette informasjonskapsler i din nettleser:

https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

https://support.google.com/accounts/answer/32050?hl=no