Alexandra H. Kverneng

Tannlege

Alexandra er en blid tannlege med mye kunnskap og engasjement

Hun er fra Mo i Rana og er utdannet tannlege fra Universitetet i Tromsø. Hun er svært engasjert i sine pasienter og brenner for gode pasientopplevelser. Alexandra har tidligere jobbet i Tromsø, hvor hun har arbeidet mye med pasienter som har tannlegeskrekk (odontofobi), med gode resultater og tilbakemeldinger. Hun oppleves av sine pasienter som en engasjert og dyktig tannlege som tar seg god tid til hver enkelt pasient. Det er viktig for Alexandra at pasientene føler seg hørt og at videre tannbehandling er godkjent av både henne og pasienten.

Alexandra er på mye kurs for å holde seg faglig oppdatert, dette for å kunne gi deg som pasient best mulig og allsidig behandling. Hun har eksempelvis kurs i estetisk tannregulering (Invisalign Go) og i søvnapnéskinner/snorkeskinner (Somnomed).

Alexandra er medlem av Den norske tannlegeforening og av Oslo tannlegeforening, noe som ofte er et krav fra ulike tannhelseforsikringer.

Selv om det er ett år eller flere år siden du har vært til tannlegen, så kan du stole på at du vil bli møtt med forståelse og profesjonalitet av Alexandra.

A dental professional in blue scrubs points at an X-ray on a monitor while speaking to a patient seated in a dental chair.

Dette er viktig for oss

Vi i Tannami jobber alltid for å glede og hjelpe våre pasienter. Vi finner mye motivasjon og blir oppriktig glad hver gang du som pasient blir fornøyd med den tannbehandlingen du har fått. Hos oss vil man bli møtt med smil, åpenhet, forståelse og omsorg.

Ditt smil er viktig for oss!

Bestill time

Du når oss på telefon alle hverdager fra kl. 08.00 -17.00
på tlf. 66 98 38 80.

Finn frem til oss

Tannami klinikken ligger på Billingstad. Du finner oss i etasje 1H (én etasje opp fra bakkenivå).

Åpne kart (Google)