Geir Olsen

Tannlege, tannlegeskrekk

Geir er ekspert på tannlegeskrekk

Geir har arbeidet som tannlege siden 1984. Han og teamet følger entusiastisk med på det som skjer av nyvinninger som kan være til hjelp for pasientene sine. Flere ganger i året reiser de på kurs i inn- og utland for å kunne være oppdatert. De siste 20 årene har Geir brukt NLP i behandling av pasienter med tannlegeskrekk med svært gode resultater. For tiden er det behandling av kjeveleddsproblemer og forebygging av dette som er hans og hele klinikkens lidenskap.

Tannlegeskrekk

Det er ikke bare bare å gå til tannlege for alle. Noen mennesker har tannlegeskrekk, odontofobi. Det vanskeligste for deg med tannlegeskrekk er kanskje det å oppsøke en tannlege.

Da er det bra å vite at Tannami ønsker å hjelpe deg som har angst. Vi gjør alt vi kan for å lette situasjonen. Det viktigste er at du føler deg trygg, og kan stole på tannlegen din. Først når du er klar, vil tannlegen utføre behandling på deg. Vi tar vi steg for steg sammen.

Gjennom Geir Olsen har vi i Tannami en av Norges fremste spesialister på behandling av tannlegeskrekk.

Sammen med deg kan vi gjennom vårt behandlingsprogram gjøre ulyst om til lyst. Klarer vi ikke å kurere deg mot tannlegeskrekk, får du pengene du har betalt for behandlingen tilbake. Det er tross alt smilet ditt vi lever av.

A dental professional in blue scrubs points at an X-ray on a monitor while speaking to a patient seated in a dental chair.

Dette er viktig for oss

Vi i Tannami jobber alltid for å glede og hjelpe våre pasienter. Vi finner mye motivasjon og blir oppriktig glad hver gang du som pasient blir fornøyd med den tannbehandlingen du har fått. Hos oss vil man bli møtt med smil, åpenhet, forståelse og omsorg.

Ditt smil er viktig for oss!

Bestill time

Du når oss på telefon alle hverdager fra kl. 08.00 -17.00
på tlf. 66 98 38 80.

Finn frem til oss

Tannami klinikken ligger på Billingstad. Du finner oss i etasje 1H (én etasje opp fra bakkenivå).

Åpne kart (Google)